Första halvan av höstterminen är snart över. (De har inga perioder här så jag kan inte säga att första perioden är över.) Jag har skrivit mina två första tenter vid UmU och det har gått helt bra, tror jag. Tenterna känns lite extra högtidliga då man måste visa ID varje gång (och för mig innebär det att passet ska med :D). Utöver det är de väl som tenter brukar: lite jobbiga, fruktansvärt tråkiga, men ett enkelt sätt att sätta poäng på inlärning…

Betydligt trevligare än tenter är att mitt betyg från ÅA äntligen är klart! Jennifer hämtade gradun från tryckeriet då hon var i Finland över veckoslutet och såg till att ÅA fick två exemplar och tog sedan med de återstående hit. Härligt att äntligen få se den på riktigt på papper och dessutom inbunden!

Då ÅA fått in gradun kunde de också byråkratisera klart och skriva ut mitt betyg. Den processen blev tydligen klar just idag! Så nu ligger betyget där och väntar på mig.

Nu över till en helt annan sak: Jag har fixat en ny funktion här på bloggen! Ser ni “karusellen” med bilder där uppe? Jag gjorde ett litet script som går enkelt att inkludera i ett inlägg för att göra en karusell av några biler. Då tar bilderna inte så mycket plats och så ser det ju ganska trevligt ut. :)