Nu är min server igång igen efter jullovet! Dessutom är fungerar den nu helt och hållet med Fedora som jag ju har på min vanliga dator också. Det är trevligt att ha samma system på alla ställen.

Vi hade stor snöbrist nästan hela jullovet. Efter att ha vant oss med riktigt vinterväder och snö här i Vännäsby ändå sen slutet på oktober kändes det lite snopet att fira jul med gröna gräsmattor och regn. Men nu är vi tillbaka i snön och kylan igen! (Ca 60 cm och -10 °C enligt SMHI.)

Jullovet var händelserikt och snudd på stressigt med allt som skulle hinnas med. Det var naturligtvis vanligt julfirande och nyår, men också ett riktigt lyckat och extremt snabbt planerat bröllop i mellandagarna! Dessutom har svenskarna fått för sig att höstterminen kan fortsätta efter jullovet! Hur galet är inte det? Så det innebär ju en del studier i form av inlämningsuppgifter och tentläsande utöver allt annat man ska hinna med på julen.

Capo tar det lugnt Vissa tog julen med ro…

Igår skrev jag sista tenten och gjorde sista demonstrationen så nu har jag faktiskt några dagar ledigt innan jag börjar jobba! Jag avbryter alltså mina studier och börjar jobba för Elastisys på heltid istället. Det är samma uppstartföretag som jag jobbade för i sommar och jag ser mycket fram emot att få sätta igång och faktiskt använda allt jag lärt mig!